Vill du få barn att upptäcka naturen? Bli Natursnoksledare – kurs i Gällivare i sommar!

Kom till Abborrträsk i Gällivare 10-11 juni 2017! Då genomför Naturskyddsföreningen en kurs för dig som vill bli ledare för Natursnokarna – Naturskyddsföreningens barn- och familjeaktiviteter.

Du lär dig att leda övningar tillsammans med andra. Vi leker lekar och testar utrustning. Vi sitter runt elden och pratar om hur vi bäst startar och driver en Natursnoksgrupp. Vi delar med oss av det vi kan och byter erfarenheter med varandra.

Lördagens teman är: att lära in om arter, samarbetsövningar och eld

Söndagens teman är: att använda alla sinnen

Du kan välja om du vill vara med båda dagarna eller bara en. Kursen kostar 500 kr för en eller två dagar inklusive eftermiddagsfika och kursmaterial. Kursen är öppen för deltagare från hela landet. Reseersättning kan sökas i efterhand från riksföreningen för buss eller tåg.

Utbildare är:

Bosse Bergenholtz, Natursnoksledare

Mer information finns i aktivitetskalendern. Klicka här!