Intressegrupper


Träffa andra som brinner för natur och miljö i någon av våra intressegrupper. Som medlem kan du hitta naturupplevelser för både stora och små, skåda fågel tillsammans eller upptäcka gammelskogen med likasinnade. Vad intresserar dig?


Natursnokarna Gällivare

Natursnokarna är kretsens barn- och familjeverksamhet som startade hösten 2013. Vi vill välkomna fler barn och vuxna ut i naturen.

Läs mer

Fågelskådning

Fågelskådning är ett utmärkt sätt att komma ut i naturen. Du behöver självklart inte vara fågelexpert för att kunna njuta av titta eller lyssna på fåglar. Alla som är intresserade är givetvis varmt välkomna på våra utflykter.

Läs mer

Skogsgruppen Gällivare

Skogsgruppen är en aktivitetsgrupp för dig som är intresserad av skog. Vi träffas, hittar på aktiviteter och lär av varandra om skogen. Vi arbetar också med att skydda och bevara skog i vårt närområde. Vill du bli med i vårt gäng?

Läs mer

Fältbiologerna

Är du mellan 6-25 år och vill vara med och uppleva och skydda naturen. Med din hjälp kan vi kanske starta Norrbottens första klubb och därmed fortsätta kampen och möjligheten för oss unga att vara ute i naturen. Du behövs mer än någonsin!

Läs mer

Länsförbundets hav och vattengrupp

Våra hav och vattendrag – världens största ekosystem – är i kris. På bara 40 år har hälften av all fisk försvunnit och flera matfiskar håller på att utrotas.

Läs mer

Länsförbundets skogsgrupp

Gruppen arbetar för att bevara skyddsvärda skogar i länet. De har medlemmar runt i länet som idéellt engagerar sig för skogsskydd.

Läs mer