Välkommen till Gällivarekretsen!

Vi är Gällivares lokalkrets av Naturskyddsföreningen. Vi arbetar med att bevaka och påverka lokala miljöfrågor, exempelvis genom yttranden i planfrågor. Kretsens mål är att skapa möjligheter för andra att komma ut i naturen tillsammans, men också att väcka intresse och förbättra kunskaperna om natur och naturvård hos ortens boende och besökande.

Under året som gick passerade vi 200 medlemmar och startade upp det mycket efterlängtade och uppskattade konceptet Natursnokarna, Naturskyddsföreningens barn- och familjeverksamhet för barn upp till 12 år.

Har du tips, funderingar eller idéer? Vi tar tacksamt emot dem, skicka ett mail eller ring någon i styrelsen!

Välkommen till ett spännande år med Naturskyddsföreningen i Gällivare!

Dela

Kommentera

1 thoughts on “Välkommen till Gällivarekretsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.