Gällivare har en samordningsgrupp inför Framtidsveckan

Framtidsveckan_Gallivare_2014-02-20_foto_Gosta_Eriksson-1024x768

Större delen av samordningsgruppen i Gällivare samlade i Studiefrämjandets lokaler den 20 februari 2014. Från vänster bakre raden: Raimo JohanssonKjell HenrikssonIngrid JosefssonMarika Hennix och (sammankallande), Ewa Näsvall. Sittande Solveig Granath och Cora Karlsson (sammankallande). På bilden saknas kommunens representant, kontaktuppgifter till hela gruppen härFoto: Gösta Eriksson.

Gösta Eriksson tog tåget från Boden till Gällivare. Gällivare samordningsgrupp bildades efter informationen och sedan var det bara för Gösta att ta tåget hem – mycket praktiskt att slippa sitta och köra bil upp!

Gruppen har framför sig intensiva veckor fram till den sista april, då alla arrangemang ska vara inregistrerade ; att nå alla tänkbara företag, föreningar och organisationer inte bara i Gällivare utan även i alla byar i den vidsträckta kommunen.

Ta kontakt med gruppen och kom med i arbetet!
Gruppen har en e-postadress som är gallivare@framtidsveckan.nu och dessutom finns Facebook gruppen ”Ekosam i Gällivare”, ett samtalsforum för alla som vill diskutera hur Gällivare kommun blir ekologiskt hållbar.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.