Aktivitetsdag i Abborrträsk

Naturskyddsföreningen i Gällivare firar Biologiska mångfaldens dag söndag den 20 maj mellan kl 10.00-13.00 i Abborrträsk.

Både medlemmar och icke medlemmar i alla åldrar välkomnas till det mysiga hemmanet för olika aktiviteter:

fågelholkbygge, fågelskådning, svampstation, tipsrunda, barnaktiviteter med våra Natursnoksledare (obs startar klockan 11), föreläsning om slåtter och Abborrträsk m.m.

Vi håller med grilleld samt bjuder på tallbarks- och granskottsté samt Lemmelkaffe.

Medtag egen matsäck och dryck,
gärna fågelbok, kikare, lupp, hammare och oömma kläder samt stövlar då den ca 15-20 minuters promenadvägen in mot Abborrträsk troligtvis kommer att vara blöt.

Parkering på lämpligt ställe längs Porjusvägen.

Varmt välkomna!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *