Sista chansen att anmäla dig!

Nu på lördag, den 9 september, kommer vi till Gällivare och håller en Natursnoksledarutbildning och vi hoppas att se många Kiruna och Gällivarebor på plats! Du behöver inte vara expert, biolog eller lärare för att bli Natursnoksledare hos oss. Det räcker med upptäckarlust och att du gillar att vara ute med barn! 

Du får kunskap, inspiration och tips av Naturskyddsföreningens pedagoger. Kursen kostar ingenting och vi kan garantera en rolig helg tillsammans med likasinnade. Allt du behöver göra är att fylla i anmälningsformuläret här nedan. Har du en vän som du tror är intresserad? Tipsa då gärna om anmälningslänken.

Anmäl dig här!

 

Natursnokarna – Naturskyddsföreningen Värnamo

Har du frågor?  Mejla natursnokarna.norrbotten@naturskyddsforeningen.se

Vill du veta mer i detalj om utbildningen? Titta gärna på filmen nedan och läs gärna här: https://www.naturskyddsforeningen.se/natursnokarna/bli-ledare/

 

 

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.